Нов вирус заплашва профилите ни във Фейсбук!

Posted: април 4, 2013 in Uncategorized

Facebook all Over the WorldВ най-популярната социална мрежа в света – Facebook, върлува опасен вирус. Специалисти от компанията работят за ликвидирането на вредоносната програма, която се разпространява чрез сайта и публикациите от името на потребителите.

Вирусът бързо се разпространява, тъй като адресати са всички приятели на дадения потребител. Специалистите препоръчват да не се отварят съобщения със съмнителни линкове, а след това да се провери дали компютърът не е заразен с вирус, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от „Фокус“.

Същевременно компанията „ИМаркетър“ обяви вчера, че през 2013 г. приходите на социалната мрежа от реклами за мобилни телефони и таблети ще достигнат 965 милиона долара само в САЩ, предаде АП, цитирана от БТА. Това е около два и половина пъти повече от 391 млн. долара приходи за миналата година, когато Facebook започна мобилната си рекламна дейност.

Прогнозата идва ден преди Facebook да стартира нов продукт, базиран на операционната система Android. Има предположения, че продуктът ще бъде за мобилни телефони на корпорацията HTC. Засега Facebook заема второ място след Google в мобилното рекламиране, но скоро вероятно ще изпревари по този показател онлайн търсачката, посочва АП.

източник: dir.bg

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s