ИЗВЪНРЕДНО: ДО ЧАСОВЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ ЩЕ НАНЕСЕ ЯДРЕН УДАР ВЪРХУ САЩ!

Posted: април 3, 2013 in Uncategorized

61102611-480x322До изключително важна новина се добра сайтът lastnewsbg.wordpress.com преди минути. Като портал, който да представя всичко буквално секунди след като се е случило, до нас официално достигна новина, от която най-вероятно зависи бъдещето на света. След като от около седмица на Корейският полуостров напрежението от ден на ден растеше и лидерът на Северна Корея заплаши САЩ с мощен военен удар, преди минути получихме извънредната новина, че армията на Северна Корея /КНДР/ е получила разрешение за ядрен удар по САЩ. Публикуваме оригиналната статия, публикувана в Информационна агенция „Фокус“ преди минути!

Армията на КНДР съобщи, че е получила окончателно одобрение за нанася „безмилостни” военни удари по Съединените щати, включващи вероятното използване на „авангардни” ядрени оръжия.

В изявление, разпространено от КЦТА и цитирано от АФП, Генералният щаб на Корейската народна партия съобщава, че официално информира Вашингтон, че дръзките заплахи на САЩ ще бъдат „смазани от авангардните малки, леки и разнообразни средства за ядрен удар”.
„Безмилостната операция на нашите революционни въоръжени сили в тази насока бяха окончателно проучени и ратифицирани”, се казва в съобщението.
„Моментът на взрива наближава бързо”, пише в съобщението, в което се допълва, че войната на Корейския полуостров може да започне „днес или утре”.

 

В материала е използвана и цитирана информация на Информационна агенция „Фокус“

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s