Война във фолка! Емануела нападна Азис в „Къртицата“

Posted: април 3, 2013 in Uncategorized

EMANUELA-1024x767

Изненадващо Емануела разкри истинските си отношения с Азис. Това се случи пред камерите на „Къртицата“ по TV7.От откровението на певицата стана ясно, че двамата с колегата й по жанр не се понасят и добрите им отношения са просто поза за пред хората. Двамата правят всичко възможно да поддържат приятелски отношения, като си разказват вицове и се смеят заедно.
„Ние с Азис не се понасяме, просто го играем. Много е лицемерен и не е истински. Може да ме обижда, колкото си иска“ – коментира пред други участници Емануела.

Звездата на Ара Мюзик не се притесни да признае това в очите на Краля на фолка и да повтори думите си отпреди няколко дни.

„Ние не сме толкова близки, това е само за пред шоуто. Нямаме друг начин, трябва да спим един до друг. И двамата сме шоумени и трябва да се държим културно един с друг. В интерес на истината, не се понасяме и гледаме все да се заяждаме с нещо. Иначе знам, че ме плюе, подиграва се на много колежки, на много хора и се мисли, че е повече от тях. Говоря за характера му, като певец, като колега го уважавам.“ – аргументира позицията си изпълнителката на „Таралеж“.

Азис се постара да запази самообладание, опитвайки се да отрече казаното от колежката си. „Аз не мисля така, аз я харесвам и мисля, че тя се шегува сега“ – заяви той, но певицата отстоя позицията си и го обвини в лъжа. „Ах, как лъжеш, мило!“ – възкликна тя и подчерта: „Той винаги гледа да изтъква само себе си и много рядко оценява качествата в други хора“.Изпълнителят на „Нещо мръсно“ пък на свой ред отказа да коментира отношението си към Емануела, като подчерта, че така или иначе няма да му повярват.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s